Faktureringsdato

Du kan se faktureringsdatoen på din kontoside.

Log på din kontoside

Du kan ikke ændre faktureringsdatoen, men du kan gøre følgende:

1. Opsige dit abonnement.
  2. Vent, indtil kontoen overgår til den gratis version (på næste faktureringsdato).
  3. Tilmelde dig igen på den dag, hvor du gerne vil opkræves.

Bemærk: Din konto skal have den gratis version, indtil den dag du ønsker, at den nye fakturering skal starte. Hvis du tilmelder dig igen inden da, forbliver faktureringsdatoen den samme.