Betalte podcastabonnementer

Støt dine favoritpodcastere, og få eksklusivt indhold til gengæld ved at abonnere på deres shows via Spotify for Podcasters og Spotify.

Se efter Lås på shows, der kun er for abonnenter.

Abonner på en podcast

Bemærk: Betalte podcastabonnementer er uafhængige af Spotify Premium-abonnementer.

1. Gå til podcastens side.
  2. Find linket til at abonnere i showets beskrivelse.
  3. Indtast dine oplysninger, og tryk på Abonner.
  4. Sådan får du adgang til at lytte til podcasten:
    • Tryk på Aktivér på Spotify
    • Eller kopiér det personlige RSS-link, og indsæt det i en podcast-app

Din betaling fornyes automatisk ved udgangen af abonnementsperioden, medmindre du opsiger abonnementet inden fornyelsesdatoen.

Du kan læse mere i hjælpecenteret for Spotify for Podcasters.

Opsig et podcastabonnement

Vi inkluderer et annulleringslink i vores månedlige e-mail, der bekræfter din næste betaling for podcastabonnementer. Du kan finde linket i en e-mail, vi allerede har sendt dig, eller du kan vente, til du får den næste e-mail.

Du kan stadig tilgå indhold, der kun er for abonnenter, indtil næste fornyelsesdato, hvorefter indholdet låses igen.