Følg venner

Følg venner for at se, hvad de lytter til under Venneaktivitet.

Eller bed dine venner om at dele et link til deres profil med dig.

Vælg enhed nedenfor for at se, hvordan du finder og følger venner.

Kan du ikke finde dine venner?

Din Spotify-konto skal være tilknyttet til Facebook for at finde dine venner på listen Find venner.

Hvis din Spotify-konto er tilknyttet til Facebook, men du stadig ikke kan finde dine venner, skal du tjekke på Facebook for at se, om din venneliste deles med Spotify:

1. Gå til facebook.com/settings i en webbrowser.
  2. Gå til Apps og websites.
  3. Vælg Spotify.

Se, hvem der følger dig

Find FØLGERE på din profilside.

Bloker en bruger

Du kan blokere andre fra at se din aktivitet på Spotify.

Hvis du blokerer nogen, kan de ikke gøre følgende:

• Følge dig eller dine playlister
  • Se din profil eller lytteaktivitet

Se under den relevante enhed, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af en bruger: