Podcasts

We bieden duizenden podcasts aan, waarnaar je rechtstreeks vanuit de app kunt luisteren.

• Uitgelichte en aanbevolen podcastafleveringen beluisteren.
  • Blader door categorieën zoals Lifestyle en gezondheid, Nieuws en politiek, Comedy, Sport & spel, en nog vele andere.
  • Sla podcasts offline op voor wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Gebruik Spotify Connect om podcasts moeiteloos af te spelen op andere apparaten.

Opmerking: Hoewel Spotify geen advertenties afspeelt voor Premium-abonnees, kan het zijn dat sommige podcastafleveringen advertenties van derden bevatten.

Kies hieronder je apparaat om te zien hoe je podcasts kunt beluisteren op Spotify.

1. Klik op Bladeren in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op PODCASTS in de rij tabbladen bovenaan.
  3. Blader door uitgelichte podcasts of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de knop Afspelen om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Tip: Klik op VOLGEN op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan.

1. Klik op Home in het menu aan de linkerkant.
  2. Scrol omlaag en kies iets uit de uitgelichte podcasts of klik op MEER BEKIJKEN voor meer opties.
  3. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de knop Afspelen om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Zoeken en afspelen

1. Tik op Bladeren  in het menu onderaan in het scherm.

2. Tik op Podcasts
  3. Scrol naar beneden om te bladeren door Uitgelichte podcasts, Aanbevolen afleveringen, Alle podcasts of Categorieën.
  4. Tik op een podcast om de afleveringen te bekijken of op een aflevering om de podcast te bekijken.
  5. Tik op de titel van een aflevering om te beginnen met luisteren.

Tip: Tik op VOLGEN op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan.

Meer opties

Tik op  in de balk Wordt nu afgespeeld om:

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

• Tik op  om 15 seconden door te spoelen en op  om 15 seconden terug te spoelen.
  • Tik op  om podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.

Tik rechtsboven op de podcastpagina of rechts naast de titel van een aflevering op  om:

• Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
  • Afleveringen te downloaden, zodat je zelfs kunt luisteren wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Podcasts te delen met je vrienden en op je sociale kanalen.
  • Podcasts in te plannen door ze toe te voegen aan je Afspeelwachtrij.

Tik op op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.

Podcasts zijn momenteel niet beschikbaar op iPad.

Als je op je iPad naar podcasts wilt luisteren, zoek je de podcast op een ander apparaat (pc, mobiel etc.) en selecteer je met Spotify Connect je iPad.

Opmerking: Voor podcasts is versie 4.3 of hoger van Android vereist.

Zoeken en afspelen

1. Tik op Bladeren  in het menu onderaan in het scherm.
  2. Tik op Podcasts
  3. Scrol naar beneden om te bladeren door Uitgelichte podcasts, Aanbevolen afleveringen, Alle podcasts of Categorieën.
  4. Tik op een podcast om de afleveringen te bekijken of op een aflevering om de podcast te bekijken.
  5. Tik op de titel van een aflevering om te beginnen met luisteren.

Tip: Tik op VOLGEN op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan.

Meer opties

Tik op  in de balk Wordt nu afgespeeld:

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.
  • Tik op  om 15 seconden door te spoelen en op  om 15 seconden terug te spoelen.
  • Tik op  om podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.

Tik rechtsboven op de podcastpagina of rechts naast de titel van een aflevering op  om:

• Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
  • Afleveringen te downloaden, zodat je zelfs kunt luisteren wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Podcasts in te plannen door ze toe te voegen aan je Afspeelwachtrij.

Tik op  op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.