Podcasts

We bieden duizenden podcasts aan, waarnaar je rechtstreeks vanuit de app kunt luisteren.

• Beluister uitgelichte en aanbevolen podcastafleveringen.
  • Blader door categorieën zoals Lifestyle en gezondheid, Nieuws en politiek, Comedy, Sport en recreatie, en nog vele andere.
  • Sla podcasts offline op voor wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Gebruik Spotify Connect om podcasts moeiteloos af te spelen op verschillende apparaten.

Hoewel Spotify geen advertenties afspeelt voor Premium-abonnees, kan het zijn dat sommige podcastafleveringen advertenties van derden bevatten.

Kies hieronder je apparaat om te zien hoe je podcasts kunt beluisteren op Spotify.

Opmerking: Podcasts zijn momenteel niet beschikbaar op iPad.

1. Klik op Bladeren in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op PODCASTS in de rij tabbladen bovenaan.
  3. Blader door uitgelichte podcasts of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de knop Afspelen om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Tip: Klik op VOLGEN op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan.

1. Klik op Home in het menu aan de linkerkant.
  2. Scrol omlaag en kies iets uit de uitgelichte podcasts of klik op MEER BEKIJKEN voor meer opties.
  3. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de knop Afspelen om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Zoeken en afspelen

1. Tik op Bibliotheek Podcasts en vervolgens op BLADEREN
    Heb je Premium? Tik op Bladeren  en vervolgens op Podcasts.
  2. Scrol naar beneden om te bladeren door Uitgelichte podcastsAanbevolen afleveringenAlle podcasts of Categorieën.
  3. Tik op een podcast om de afleveringen te bekijken of op een aflevering om de podcast te bekijken.
  4. Tik op de titel van een aflevering om te beginnen met luisteren.

Tip: Tik op  op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan. Heb je Premium? Tik op VOLGEN.

Meer opties

Tik op  in de balk Wordt nu afgespeeld om:

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

• Tik op  om 15 seconden door te spoelen of op  om 15 seconden terug te spoelen.
  • Tik op  om podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.

Tik rechtsboven op  de podcastpagina of rechts naast de titel van een aflevering op om:

• Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
  • Afleveringen te downloaden , zodat je zelfs kunt luisteren wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Podcasts te delen met je vrienden en op je sociale kanalen.
  • Podcasts in te plannen door ze toe te voegen aan je Afspeelwachtrij.

Tik op  op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.

Opmerking: Voor podcasts is Android versie 4.3 of hoger vereist.

Zoeken en afspelen

1. Tik op Bibliotheek Podcasts en vervolgens op BLADEREN
    Heb je Premium? Tik op Bladeren  en vervolgens op Podcasts.
  2. Scrol naar beneden om te bladeren door Uitgelichte podcastsAanbevolen afleveringenAlle podcasts of Categorieën.
  3. Tik op een podcast om de afleveringen te bekijken of op een aflevering om de podcast te bekijken.
  4. Tik op de titel van een aflevering om te beginnen met luisteren.

Tip: Tik op  op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan. Heb je Premium? Tik op VOLGEN.

Meer opties

Tik op  in de balk Wordt nu afgespeeld:

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.
  • Tik op  om 15 seconden door te spoelen of op  om 15 seconden terug te spoelen.
  • Tik op  om podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.

Tik rechtsboven op  de podcastpagina of rechts naast de titel van een aflevering op om:

• Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
  • Afleveringen te downloaden , zodat je zelfs kunt luisteren wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Podcasts in te plannen door ze toe te voegen aan je Afspeelwachtrij.

Tik op  op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.

Voor het laatst bijgewerkt op 14 juni, 2018