Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Bibliotheek

Je kunt alles opslaan wat je leuk vindt in je Bibliotheek voor snelle toegang.

Je vindt je Bibliotheek  in de menubalk.

Om iets aan de Bibliotheek toe te voegen:

• Tik op  bij een nummer of album
  • Tik op VOLGEN bij een artiest of playlist
  • Tik op  bij een podcast of show

Tip: een album leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat je alle nummers leuk vindt. Als je alle nummers op een album leuk wilt vinden, tik je  (iOS) /  (Android) op het album en vervolgens op Alle nummers leuk vinden.

Je vindt de Bibliotheek  in het menu aan de linkerkant.

Om iets aan de Bibliotheek toe te voegen:

• Klik op bij een nummer, album of playlist
  • Klik op VOLGEN bij een artiest, podcast of show

Gelikete nummers

In de Bibliotheek  vindt je Gelikete nummers in Playlists.

Opmerking: als je een album of artiest een  geeft, dan like je niet automatisch alle nummers. Een nummer leuk vinden zorgt er ook niet automatisch voor dat je het album of de artiest liket.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021