Hulp bij inloggen met Facebook

Als je je aanmeldt of verbindt met Facebook, betekent dat dat je kunt inloggen met je Facebook-account.

Je kunt dan ook je naam en profielfoto van Facebook weergeven in de app en gemakkelijk je vrienden vinden op Spotify.

Aanmelden via Facebook

Je Spotify-account verbinden met Facebook

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik onder Sociaal op Verbinden met Facebook
  1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Klik onder Sociaal op VERBINDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je inloggegevens voor Facebook in en klik op Inloggen.

Kun je niet inloggen met Facebook?

Creëer een wachtwoord voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer je e-mailadres van Facebook in.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Je hoeft dan niet de Facebook-knop te gebruiken om in te loggen. Voer in plaats daarvan je e-mailadres van Facebook en het nieuwe wachtwoord in.

Een wachtwoord voor Spotify creëren

Als dat niet lukt, kun je hier terecht voor hulp.

Verbinding met Facebook verbreken

Opmerking: als je bent aangemeld met Facebook, kun je de verbinding niet verbreken. Je kunt wel je account sluiten en aanmelden met een andere methode, bijv. met je e-mailadres.

Ga in de desktop-app naar Instellingen en klik op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.

Je kunt de verbinding met Facebook niet verbreken via een mobiele telefoon of tablet.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 april, 2021