Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Aan de slag

In een paar klikken heb je miljoenen nummers en duizenden podcasts.

De app downloaden

Spotify is beschikbaar voor pc, mobiel, tablet, tv, in de auto, op je horloge en meer! We hebben zelfs een app voor een koelkast - de Samsung Family Hub.

Je eigen account aanmaken

Kies AANMELDEN in het inlogscherm van de app.

Je kunt je e-mailadres of telefoonnummer gebruiken, of een Facebook- of Apple-account.

Je mag nog meer aanmeldingsgegevens invullen, zoals geslacht, geboortedatum en hoe we je mogen noemen (je weergavenaam).

Beginnen met afspelen

Ga op ontdekkingsreis! Hoe meer je Spotify gebruikt, hoe beter we je leren kennen en muziek en podcasts speciaal voor jou kunnen aanbevelen.

Kies je apparaat om de basisprincipes van het afspelen te zien.

Gebruik Zoeken  om te vinden wat je wilt afspelen.

Tik op SHUFFLE (Android) of  (iOS).

De nummers worden in willekeurige volgorde afgespeeld.

Met Premium kun je nummers afspelen in de volgorde die jij wil. Je tikt gewoon op het nummer dat je wilt horen.

Gebruik Zoeken  om te vinden wat je wilt afspelen.

Luister op een van deze manieren:

• Klik op
  • Plaats je cursor op een nummer en klik op
  • Dubbelklik op wat je wilt afspelen

Tip: Like  je favorieten om ze op te slaan in je Bibliotheek. Zo kun je een verzameling bijhouden en leren wij je beter kennen voor aanbevelingen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021