Spotify bijwerken

Spotify wordt beter met elke update. Op deze manier mis je nooit een update.

Als er een update beschikbaar is, wordt er een blauwe stip weergegeven naast de menuknop  rechtsboven in de app.

1. Klik op de menuknop met de blauwe stip
  2. Selecteer Update beschikbaar. Nu opnieuw opstarten

Tip: door de app opnieuw te installeren heb je gegarandeerd de nieuwste versie van Spotify in gebruik.

Automatische updates inschakelen

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op iTunes & App Store.
  3. Schakel Updates in.

Handmatig updaten

1. Open de App Store.
  2. Tik op Updates rechtsonderaan.
  3. Zoek Spotify en tik op UPDATE

Tip: als Spotify er niet tussen staat, heb je de laatste versie van de app.

Automatische updates inschakelen

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op iTunes & App Store.
  3. Schakel Updates in.

Handmatig updaten

1. Open de App Store.
  2. Tik op Updates rechtsonderaan.
  3. Zoek Spotify en tik op UPDATE

Tip: als Spotify er niet tussen staat, heb je de laatste versie van de app.

Automatische updates inschakelen

1. Open de Google Play Store.
  2. Gebruik de zoekbalk om Spotify te vinden.
  3. Tik op de drie verticale stippen rechtsbovenaan.
  4. Vink Autom. updaten aan.

Tip: je kunt automatisch updaten inschakelen voor al je apps. Ga naar de Google Play Store, selecteer Instellingen en tik op Apps automatisch updaten. Je kunt er hier voor kiezen om alleen automatisch te updaten als je verbonden bent met een wifinetwerk om je datagebruik te beperken.

Handmatig updaten

1. Open de Google Play Store.
  2. Gebruik de zoekbalk om Spotify te vinden.
  3. Tik op UPDATE

Tip: als er geen update beschikbaar is, heb je de laatste versie van de app.