Spotify op SharePlay

Voor: Premium op mobiel en tablet

Luister met SharePlay samen naar Spotify in FaceTime-gesprekken.

Tijdens een SharePlay-sessie kan iedereen in het gesprek naar muziek luisteren en bepalen wat er wordt afgespeeld.

Ondersteunde apparaten

• iPhone met iOS 15.1 of hoger
  • iPad met iPadOS 15.1 of hoger

Een SharePlay-sessie starten

Open tijdens een FaceTime-gesprek de Spotify-app en speel iets af.

Hiermee wordt er een groepssessie van Spotify gestart en kunnen anderen in het FaceTime-gesprek meedoen via SharePlay.

Deelnemen aan een SharePlay-sessie

Let op: je moet Spotify op je apparaat hebben geĆÆnstalleerd.

Wanneer iemand in het gesprek een groepssessie start op Spotify, word je uitgenodigd om deel te nemen aan SharePlay.

Zodra je deelneemt, kun je samen muziek luisteren tijdens het gesprek en via de Spotify-app bepalen wat er wordt afgespeeld.

Een SharePlay-sessie verlaten

Let op: als jij de sessie hebt gestart, wordt de sessie voor iedereen beƫindigd zodra jij hem verlaat.

Om de sessie te verlaten kun je:

• Verlaat de sessie via de SharePlay-banner
  • Tik op Sessie verlaten / Sessie beĆ«indigen in de Spotify-app
  • Het FaceTime-gesprek beĆ«indigen

Werkt het niet?

Controleer of je apparaat wordt ondersteund en of je besturingssysteem is bijgewerkt naar de laatste versie.