Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Sociale aanbevelingen in playlists

Als je in een playlist zit met sociale aanbevelingen, zie je nummers die mensen in deze playlists misschien leuk vinden op basis van hun luisteractiviteit. Sociale aanbevelingen kunnen in playlists staan zoals die van Blend en Vriendenmix. We kunnen ook sociale aanbevelingen toevoegen aan andere playlists.

Mensen in deze playlists zien je profielfoto en gebruikersnaam.

Blend

Voor: mobiel

Blend is een gedeelde playlist met daarin de muziek waar jij en andere mensen in de Blend naar luisteren.

De playlist wordt dagelijks bijgewerkt met nummers op basis van jullie gezamenlijke luisteractiviteit. Andere mensen in de Blend kunnen hun vrienden toevoegen.

Een Blend maken

Je kunt maximaal 10 vrienden uitnodigen voor een Blend.

1. Ga naar Zoeken Pictogram Zoeken, typ Blend en tik op het eerste resultaat.
  2. Selecteer Maak een Blend.
  3. Tik op Uitnodigen en nodig vrienden uit.

Zodra je vriend meedoet, is je Blend beschikbaar:

• In Speciaal voor jou
  • In je bibliotheek Pictogram Je bibliotheek, onder Playlists

Voeg vrienden toe aan een Blend

1. Tik in je playlists op de Blend.
  2. Tik op Pictogram Mensen toevoegen.
  3. Selecteer Meer uitnodigen en stuur de uitnodiging naar je vrienden.

Blend met artiesten

Blend met je favoriete artiest en kom erachter hoe jullie muzieksmaken overeenkomen.

Ga naar onze blogpost om te zien met welke artiesten je een Blend kunt maken. Hier vind je ook de uitnodigingslinks.

1. Zo krijg je de uitnodigingslink van de artiest:
    a. Via de sociale media van de artiest
    b. In de playlist Keuze van de artiest op het Spotify-profiel van de artiest
  2. Tik op de link. De uitnodiging wordt nu geopend in de Spotify-app.
  3. Open de app, tik op Ga naar Blend.

Je Blend-verhaal delen

1. Ga naar de Blend en tik op Pictogram met 3 stippen boven elkaar (Android) of Pictogram met 3 stippen naast elkaar (iPhone).
  2. Selecteer Blend-verhaal bekijken.
  3. Tik op Deel dit verhaal.

Een Blend sluiten

1. Ga naar de Blend en tik op Pictogram met 3 stippen boven elkaar (Android) of Pictogram met 3 stippen naast elkaar (iPhone).
  2. Selecteer Blend sluiten Pictogram Vind ik niet leuk.

Vriendenmix

Vriendenmix is een gedeelde playlist waarin jouw muzieksmaak wordt gecombineerd met die van je vrienden met wie je een-op-een in een Blend zit.

Je kunt een Vriendenmix maken zodra je met 3 mensen een-op-een in een Blend zit.

Voor het laatst bijgewerkt op: 9 mei, 2022