Shuffle

Shuffle een playlist, album of artiestenprofiel om je te laten verrassen door het volgende nummer.

Ideaal voor lange playlists, wat variatie in je luistergedrag of wanneer je buiten de gebaande weg wilt treden.

Heb je Premium?

Als je Premium hebt, kun je met of zonder shuffle luisteren.

1. Ga naar de Wordt nu afgespeeld-balk onderaan het scherm of open een van je playlists.
    Opmerking: tik op de tablet op de afbeelding van het album in het menu aan de zijkant.
  2. Zoek het shuffle-symbool en tik of klik erop.
    Pictogram Shuffle shuffle staat uit, nummers worden op volgorde afgespeeld
    Shuffle-actief shuffle staat aan, nummers worden in willekeurige volgorde afgespeeld

Heb je geen Premium-abonnement?

Met de gratis service kun je muziek alleen in shuffle afspelen, behalve bij bepaalde Spotify-playlists, zoals de playlist Speciaal voor jou.

Upgrade naar Premium voor volledige controle over je muziek.