Podcasts en shows

Luister naar je favoriete podcasts en ontdek nog veel meer, waaronder shows met muziek.

• Ontvang aanbevolen en uitgelichte podcasts en shows.
  • Sla de podcasts en shows die je leuk vindt op. Nieuwe afleveringen worden dan automatisch opgeslagen.
  • Download en luister offline.
  • Sommige afleveringen bevatten ook video's.

Opmerking: Spotify speelt geen advertenties af die de luisterervaring van Premium-abonnees onderbreken, maar sommige podcasts bevatten mogelijk wel advertenties, aanbevelingen van producten door de host of berichten van sponsors.

Podcasts en shows vinden en afspelen

1. Tik op Zoeken .
  2. Tik onder Alles doorzoeken op Podcasts en shows.
  3. Blader door uitgelichte afleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Selecteer een podcast of show om de pagina en alle beschikbare afleveringen te bekijken.

Tik op  om te beginnen met luisteren.

Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

Tik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.

Tik in Wordt nu afgespeeld op  (iOS) /  (Android) op een podcast of show om:

• Meer lezen
  • Afleveringen downloaden om offline te beluisteren
  • Delen met je vrienden en op je sociale kanalen
  • Deze in je afspeelwachtrij plaatsen
  1. Klik op Zoeken .
  2. Tik onder Alles doorzoeken op Podcasts en shows.
  3. Blader door uitgelichte afleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.

Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de afspeelknop  om te beginnen met luisteren of klik op de titel om meer afleveringen te bekijken.

Klik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

Klik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op   om 15 seconden terug te gaan.

Podcasts en shows opslaan

Podcast of shows

• Selecteer VOLGEN op een pagina om deze op te slaan in je Bibliotheek onder Podcasts.
  • Tik op VOLGEND op de pagina om deze te ontvolgen.

Afleveringen

• Tik op  een aflevering om deze op te slaan in de playlist Jouw afleveringen in je Bibliotheek.
  • Tik op  (iOS) /  (Android) rechts naast een titel van een aflevering om de aflevering te verwijderen. Tik vervolgens op .
  • Om een aflevering in een andere playlist op te slaan, tik op . Selecteer vervolgens een playlist of creëer een nieuwe.
  • Klik op VOLGEN op de pagina om hem op te slaan in Podcasts in je Bibliotheek
  • Klik op VOLGEND op de pagina om deze te ontvolgen.

Vind de nieuwste afleveringen van je opgeslagen podcasts en shows

Voor: mobiel

1. Tik op Home .

2. Tik op .

3. Selecteer Podcasts en shows.

Wat is er nieuw toont de 100 nieuwste afleveringen van je opgeslagen podcasts en shows.

Afleveringen kunnen tot 60 dagen na de releasedatum in de lijst staan.

Podcasts en shows downloaden

Tik op  een podcast of show om deze te downloaden.

Opmerking: Je hebt Premium nodig om shows te downloaden.

Meer informatie over downloads

Zet je podcast op Spotify

Bekijk Spotify for Podcasters.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 oktober, 2021