Offline luisteren

Download je muziek en podcasts en neem ze mee naar plekken zonder internet.

• Met Premium kun je albums, playlists en podcasts downloaden.
  • Met de gratis versie van Spotify kun je podcasts downloaden.
  • Je kunt tot wel 10.000 nummers downloaden op maximaal 5 verschillende apparaten.
  • Je moet minstens één keer per 30 dagen online komen om je downloads te behouden. Op die manier kan Spotify afspeelgegevens verzamelen om artiesten te compenseren.

Zo kun je downloaden

Mislukt het downloaden?

• Controleer of het apparaat niet in slaapstand staat
  • Controleer of je internetverbinding hebt
  • Zorg ervoor dat je genoeg opslagruimte hebt
    Tip: we raden ten minste 1 GB aan vrije opslag aan
  • Zorg dat je alle apps voor het wissen van de cache of het besparen van de batterij uitzet
  • Controleer of je nog niet aan de limiet van 5 apparaten zit

Offline modus inschakelen

Downloads worden automatisch afgespeeld als je je internetverbinding kwijtraakt, maar je kunt de offline modus gebruiken om altijd alleen je downloads af te spelen.

Worden downloads niet afgespeeld?

Controleer de status van je download naast het nummer of de playlist.

Pictogram Gedownload Download voltooid

Hoe kun je problemen oplossen?

• Start de app opnieuw
  • Offline modus inschakelen

Pictogram Download wordt uitgevoerd of Pictogram Downloaden Nummers niet gedownload

Hoe kun je problemen oplossen?

Opmerking: nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je eerder gedownloade muziek en podcasts opnieuw downloaden.

Nummer of podcast is niet meer gedownload

Je kunt je downloads kwijtraken als:

• Je niet ten minste één keer per 30 dagen online komt
  • Je de app opnieuw installeert
  • Je op meer dan 5 apparaten downloadt
    Opmerking: downloads worden verwijderd van het apparaat dat je recent het minst hebt gebruikt
  • Je Spotify-app is niet up-to-date
  • Je SD-kaart (als je er een hebt) werkt niet goed

Downloads verwijderen

Je kunt op maximaal 5 apparaten downloaden. Als je op nog een apparaat wilt downloaden, moet je downloads van een ander apparaat verwijderen.

Alle downloads van je mobiele apparaat verwijderen

1. Tik op Instellingen Pictogram Instellingen.
  2. Alleen iOS: tik op Opslag.
  3. Selecteer Alle downloads verwijderen.

Handmatig downloads verwijderen

1. Open je bibliotheek.
  2. Alleen op mobiel: tik op Gedownload.
  3. Open een gedownload album of een gedownloade playlist.
  4. Tik op de groene pijl Pictogram Gedownload.
  5. Alleen mobiel: tik op Verwijderen.
    Opmerking: het groene pictogram wordt zwart Pictogram Downloaden.