Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Offline luisteren

Neem je muziek en podcasts mee naar plekken zonder internet.

• Met Premium kun je albums, playlists en podcasts downloaden
  • Met de gratis versie van Spotify kun je podcasts downloaden

Je kunt tot 10.000 nummers downloaden op maximaal 5 verschillende apparaten.

Opmerking: je dient ten minste één keer per 30 dagen online te komen om je downloads te behouden. Op die manier kan Spotify afspeelgegevens verzamelen om artiesten te compenseren.

Zo kun je downloaden

Offline modus inschakelen

Downloads worden automatisch afgespeeld als je je internetverbinding kwijtraakt, maar je kunt de offline modus gebruiken om altijd alleen je downloads af te spelen.

Mislukt het downloaden?

Zorg ervoor dat je apparaat juist is ingesteld om te downloaden:

• Controleer of het apparaat niet in slaapstand staat
  • Controleer of je internetverbinding hebt
  • Zorg ervoor dat je genoeg opslagruimte hebt
    Tip: we raden ten minste 1 GB aan vrije opslag aan

Worden downloads niet afgespeeld?

Controleer de status van je download naast het nummer of de playlist:

Status van je download

Wat je moet doen

Pictogram Gedownload

Download voltooid

Start de app opnieuw op.

Je kunt ook de offline modus aanzetten, zodat pogingen om verbinding te maken geen problemen opleveren.

Pictogram Download wordt uitgevoerd of Pictogram Downloaden

Download mislukt

Bekijk "Niet aan het downloaden?"

Als dat niet werkt, installeer de app dan opnieuw.

Opmerking: nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je eerder gedownloade muziek en podcasts opnieuw downloaden.

Downloads verwijderd?

Je kunt je downloads kwijtraken als:

• Je niet ten minste één keer per 30 dagen online komt
  • Je de app opnieuw installeert
  • Je op meer dan 5 apparaten downloadt
    Opmerking: downloads worden verwijderd van het apparaat dat je recent het minst hebt gebruikt

Als deze redenen niet van toepassing zijn, zorg er dan voor dat je apparaat je downloads kan behouden:

• Zorg ervoor dat je Spotify-app up-to-date is
  • Als je apparaat over een SD-kaart beschikt, zorg er dan voor dat deze goed werkt

Voor het laatst bijgewerkt op: 20 januari, 2022