Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Spotify op Playstation

Download de Spotify-app op je PS5, PS4 of PS3 om naar je favoriete muziek en podcasts te luisteren op je console.

Inloggen

Open de Spotify-app op je console en kies een van de volgende manieren om in te loggen:

• Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  • Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en zoek je apparaat via Spotify Connect.

Je account wordt aan je PlayStation Network-account gekoppeld wanneer je inlogt op Spotify. Hierdoor word je automatisch ingelogd op Spotify als je op je PSN-account inlogt.

Luisteren tijdens het gamen

Wanneer je Spotify op je PS5 of PS4 afspeelt, gaat de muziek door terwijl je gamet.

Tip: indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

Ga naar Spotify in Media of in het control center:

1. Druk op de PS-knop op je controller om het control center te openen.
  2. Selecteer Muziek.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek met je telefoon te bedienen.

De muziek of podcast die afspeelt, verschijnt als een kaart in het control center. Selecteer de kaart om nummers over te slaan, af te spelen/pauzeren of het volume aan te passen.

Spotify tijdens het gamen bedienen:

1. Houd de PS-knop op je controller ingedrukt om het snelmenu te openen.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Je kunt hier nummers overslaan, afspelen/pauzeren of het volume aanpassen.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek met je telefoon te bedienen.

Spotify ontkoppelen van het PlayStation Network

Je kunt je PSN-account ontkoppelen van Spotify door contact op te nemen met de klantenondersteuning van Sony en je gebruikersnaam door te geven.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021