Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Lokale bestanden

Gebruik de app om muziekbestanden af te spelen die op je apparaat staan opgeslagen. Deze noemen we lokale bestanden.

Spotify kan alle audiobestanden afspelen die door jouw apparaat worden ondersteund.

Opmerking: om een bestand te openen met Spotify, moet je misschien toegang verlenen via de instellingen van je apparaat.

Crossfade

Wanneer de crossfade-instelling is ingeschakeld, gebruikt Spotify crossfading tussen lokale bestanden die dezelfde bemonsteringssnelheid en hetzelfde aantal kanalen gebruiken (mono/stereo).

Voor het laatst bijgewerkt op: 15 april, 2022