Playlists opslaan en herstellen

Een playlist bewaren

Selecteer  bij een playlist om deze op te slaan in je Bibliotheek

Een versie van een playlist opslaan

De meeste playlists worden regelmatig bijgewerkt om up-to-date te blijven.

Je kunt geen specifieke versie van een playlist opslaan (of terughalen), maar je kunt wel het volgende doen:

• Je eigen playlist creëren en alle nummers eraan toevoegen
  • Bij een nummer  selecteren om het nummer op te slaan in je playlist Gelikete nummers in je Bibliotheek.

Verwijderde playlists herstellen

Als je in de afgelopen 90 dagen een playlist hebt verwijderd, dan kun je deze nog herstellen:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op Playlists herstellen in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op HERSTELLEN voor de playlist die je wilt herstellen.
  4. Open Spotify en zoek de herstelde playlist onderaan de rij met playlists.

Tip: je kunt ook sneltoetsen gebruiken om iets dat je hebt verwijderd onmiddellijk ongedaan te maken:

• Cmd + Z (voor Mac)
  • Ctrl + Shift + Z (voor Windows)

Kun je het niet vinden?

Misschien heb je de playlist met een ander account gecreëerd. Probeer in te loggen met andere gegevens.

Voor het laatst bijgewerkt op: 23 augustus, 2021