Spotify Connect

Met Spotify Connect kun je met het ene apparaat op afstand het luisteren op een ander apparaat bedienen.

Bekijk Spotify Everywhere voor compatibele apparaten, of controleer de informatie van de fabrikant.

Als je Spotify Connect wilt gebruiken, zorg er dan voor dat:

• Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk
  • Je Spotify-app up-to-date is
  • De software van alle apparaten up-to-date is
  1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Tik op  onderaan het scherm.
  3. Tik op het apparaat waarop je wilt afspelen.

Opmerking: als je langer dan 10 minuten pauzeert, moet je wellicht opnieuw verbinding maken.

Zie je je apparaat niet?

Het kan ook helpen om 'Alleen lokale apparaten weergeven' uit te schakelen. De app zoekt dan ook naar apparaten in de buurt die niet met je wifinetwerk zijn verbonden.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Apparaten.
  4. Schakel Alleen lokale apparaten weergeven uit.

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Klik rechtsonder op  .
  3. Kies het apparaat waarop je wilt afspelen.

Opmerking: als je langer dan 10 minuten pauzeert, moet je wellicht opnieuw verbinding maken.

Werkt het niet?

• Start de Spotify-app opnieuw op
  • Sluit apps die je niet gebruikt af
  • Start je apparaten opnieuw op
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk

Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding

Herken je een apparaat niet?

Misschien ben je ingelogd gebleven op het apparaat van iemand anders. Als je geen toegang hebt tot dat apparaat, vraag dan de eigenaar om uit te loggen bij je account.

Je kunt ook overal uitloggen vanaf je accountpagina. Voor de zekerheid kun je ook je wachtwoord opnieuw instellen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021