Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Spotify Connect

Met Spotify Connect kun je met het ene apparaat op afstand het luisteren op een ander apparaat bedienen.

Als je Spotify Connect wilt gebruiken, zorg er dan voor dat:

• Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk
  • Je Spotify-app up-to-date is
  • De software van alle apparaten up-to-date is

Neem contact op met de fabrikant om te achterhalen welke apparaten compatibel zijn.

Werkt het niet?

• Start de Spotify-app opnieuw op
  • Sluit apps die je niet gebruikt af
  • Start je apparaten opnieuw op
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding
  • Als Connect niet werkt op je Android-tv - Zorg ervoor dat Spotify boven andere apps wordt weergegeven. Ga naar Instellingen > Apps > Speciale app-toegang > Bovenop weergeven

Herken je een apparaat niet?

Misschien ben je nog ingelogd op het apparaat van iemand anders. Als je geen toegang hebt tot dat apparaat, vraag dan de eigenaar om uit te loggen bij je account.

Je kunt ook overal uitloggen vanaf je accountpagina. Voor de zekerheid kun je ook je wachtwoord opnieuw instellen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 20 mei, 2022