Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Spotify op tv

Veel tv's bieden de Spotify-app aan. Ga naar de app store op je tv of settopbox en zoek naar Spotify.

Inloggen op een tv-app

Open de Spotify-app op je tv en kies een van de volgende manieren om in te loggen:

• Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  • Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en zoek je apparaat via Spotify Connect.
  • Selecteer INLOGGEN MET PINCODE. Ga daarna op een ander apparaat naar www.spotify.com/pair en voer de pincode in die je op het scherm ziet.

Andere manieren om op een tv te luisteren

Je kunt Spotify ook met deze apparaten met je tv verbinden:

Werkt de tv-app niet?

• Zorg ervoor dat je tv een internetverbinding heeft
  • Controleer in de app store van je tv of er updates zijn voor de Spotify-app
  • Controleer of de software van je tv bijgewerkt is
  • Start de Spotify-app opnieuw op
  • Start je tv opnieuw op
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk
  • Verwijder de Spotify-app en installeer hem opnieuw op je tv
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de fabrikant van je tv voor verdere hulp.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021