Spotify Live

Spotify Live is een nieuwe sociale audio-app van Spotify waarmee je live discussies kunt hosten of aan een discussie kunt deelnemen.

In virtuele ruimtes kun je naar muziek luisteren en praten met artiesten en fans die dezelfde interesses hebben.

• Host of neem deel aan live discussies
  • Neem deel aan live ruimtes met je favoriete artiesten
  • Browse door groepen met verschillende onderwerpen
  • Maak een ruimte speciaal voor jou en je vrienden
  • Ontvang meldingen over live ruimtes die jij misschien interessant vindt

Ga voor meer informatie naar de Spotify Live-website.

Live op Spotify

Voor: mobiel

Luister naar shows en live Spotify Live-sessies van artiesten, rechtstreeks op Spotify.

Opmerking: live sessies zijn mogelijk niet beschikbaar op alle artiesten- en podcastpagina's.

Aan sessie deelnemen

Tik op de banner LIVE op de artiestenpagina of podcastpagina om te beginnen met luisteren.

In Room die binnenkort live gaat kun je ook toekomstige live sessies bekijken.

Een sessie delen

1. Tik in de weergave Wordt nu afgespeeld op Delen op iOS.
  2. Selecteer Link kopiƫren of selecteer een sociale app of berichtenapp.

Zo kun je meepraten

Opmerking: je moet Spotify Live op je telefoon hebben geĆÆnstalleerd.

Tik in de weergave Wordt nu afgespeeld op Deelnemen in Spotify Live.

Hiermee wordt de sessie in Spotify Live geopend en kun je deelnemen aan het gesprek.

Sessie verlaten

Selecteer in de weergave Wordt nu afgespeeld de optie Stoppen met luisteren om de sessie te verlaten wanneer jij dat wilt.