Je account sluiten en je gegevens verwijderen

Heb je Premium?

Klik op de link hieronder om je account te sluiten en al je gegevens definitief te verwijderen.

Je account sluiten en je gegevens verwijderen

Als je je Premium-abonnement wilt opzeggen, kun je overschakelen naar het Spotify Free-abonnement. Je hoeft dan niets meer te betalen. Je kunt dan nog steeds in shufflemodus naar muziek luisteren, maar dan met reclames tussendoor.

Opmerking: Als je je account sluit en je gegevens verwijdert, heb je geen toegang meer tot je gekochte luisterboeken of tickets voor live-evenementen.

Heb je geen Premium?

Klik op de link hieronder om je gratis Spotify-account en je gegevens definitief te verwijderen uit alle Spotify-apps en -diensten.

Je account sluiten en je gegevens verwijderen

Opmerking: Als je je account sluit en je gegevens verwijdert, heb je geen toegang meer tot je gekochte luisterboeken of tickets voor live-evenementen.

Je account herstellen

Nadat je je account hebt gesloten, e-mailen we je een link waarmee je je account binnen 7 dagen opnieuw kunt activeren.

Na die 7 dagen kunnen we je account niet opnieuw activeren en wordt het verwijderingsproces van je gegevens in gang gezet. Je kunt altijd een nieuw account aanmaken.

Opmerking: 14 dagen nadat je je account hebt gesloten, kun je hetzelfde e-mailadres gebruiken om een nieuw account te maken.