Hulp bij inloggen met Facebook

Als je je aanmeldt of verbindt met Facebook, betekent dat dat je kunt inloggen met je Facebook-account.

Je kunt dan ook je naam en profielfoto van Facebook weergeven in de app en gemakkelijk je vrienden vinden op Spotify.

Aanmelden via Facebook

Een bestaand account aan Facebook koppelen

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik onder Sociaal op Verbinden met Facebook
  1. Klik op  rechtsboven in de app.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik onder Sociaal op VERBINDEN MET FACEBOOK.
  4. Voer je inloggegevens voor Facebook in en klik op Inloggen.

Kun je niet inloggen met Facebook?

Maak een wachtwoord aan voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Geef op het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord het e-mailadres op dat je voor Facebook hebt gebruikt.
  2. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Je hoeft dan niet de Facebook-knop te gebruiken om in te loggen. Voer in plaats daarvan je e-mailadres van Facebook en het nieuwe wachtwoord in.

Een wachtwoord voor Spotify aanmaken

Als dat niet lukt, kun je hier terecht voor hulp.

Verbinding met Facebook verbreken

Opmerking: als je je hebt aangemeld met Facebook, moet je eerst een wachtwoord voor Spotify aanmaken. Zie bovenstaande stappen.

Ga in de desktop-app naar Instellingen en klik op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.

Je kunt de verbinding met Facebook niet verbreken via een mobiele telefoon of tablet.

Voor het laatst bijgewerkt op: 07 september, 2020