Podcasts

Luister naar je favoriete podcasts en ontdek nog veel meer uit de duizenden shows op Spotify.

• Ontvang aanbevolen en uitgelichte shows.
  • Sla de podcasts op die je leuk vindt. Nieuwe afleveringen worden dan automatisch voor je opgeslagen.
  • Je kunt podcasts offline opslaan voor wanneer je geen internetverbinding hebt.

Opmerking: Spotify speelt geen advertenties af die de luisterervaring van Premium-abonnees onderbreken, maar sommige podcastmakers voegen mogelijk wel advertenties van derden, aanbevelingen van producten door de host of sponsors toe aan hun afleveringen.

Kies hieronder je apparaat om te zien hoe je podcasts kunt beluisteren op Spotify.

Zoeken en afspelen

1. Tik op Zoeken .
  2. Tik op Podcastsonder Alles doorzoeken.
  3. Blader door uitgelichte podcastafleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Selecteer een podcast om de pagina en alle beschikbare afleveringen te bekijken.
  5. Tik op  om te beginnen met luisteren.

Opslaan

Tik op VOLGEN op de pagina van de podcast om deze in Bibliotheek op te slaan onder Podcasts

Podcasts die je volgt, kun je vinden op het tabblad Shows in het gedeelte Podcasts van Bibliotheek. Nieuwe afleveringen verschijnen automatisch op het tabblad Afleveringen.

Tik op VOLGEND op de podcastpagina om deze te ontvolgen.

Downloaden

Tik op  op een podcast om deze te downloaden.

Meer informatie over downloads vind je hier.

Meer afspeelopties

Deze opties kun je vinden in de weergave Wordt nu afgespeeld.

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.
  • Tik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.
  • Tik op  (iOS)  (Android) rechtsboven in de pagina van de podcast of rechts naast de titel van de aflevering om:
    • Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
    • Afleveringen te downloaden om offline te beluisteren.
    • Podcasts te delen met je vrienden en op je sociale kanalen.
    • De podcast in je Wachtrij te plaatsen.
  • Tik op  op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.

Zoeken en afspelen

1. Klik op Bladeren  in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op PODCASTS.
  3. Blader door uitgelichte podcastafleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de afspeelknop  om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Opslaan

• Klik opVOLGEN op de pagina van de podcast om deze in Podcasts op te slaan inBibliotheek
  • Tik op VOLGEND op de podcastpagina om deze te ontvolgen.

Meer afspeelopties

Deze opties kun je vinden in de weergave Wordt nu afgespeeld.

• Klik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.
  • Tik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.

Zoeken en afspelen

1. Klik op Home .
  2. Klik op PODCASTS.
  3. Blader door uitgelichte podcastafleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de afspeelknop  om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Opslaan

• Klik op OPSLAAN IN BIBLIOTHEEK op de podcastpagina om deze op te slaan.
  • Je kunt podcasts die je opslaat, vinden in Bibliotheek op het tabblad PODCASTS
  • Als je een podcast wilt verwijderen, klik je op VERWIJDEREN UIT BIBLIOTHEEK.

Meer afspeelopties

In de weergave Wordt nu afgespeeld klik je op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 september, 2020