Concerten

Bekijk onze functie Concerten om populaire shows in de buurt te vinden, evenals optredens die we speciaal voor jou hebben uitgekozen, omdat we weten dat je die muziek geweldig vindt. Koop de tickets vervolgens met één klik!

Tip: help ons meer concerten uit te kiezen die bij je smaak passen door je favoriete artiesten af te spelen en te volgen.

Selecteer hieronder je apparaat om uit te vinden hoe.

1. Klik op Bladeren.
  2. Selecteer Concerten

Klik op het concert waarin je bent geïnteresseerd voor meer informatie of om kaarten te kopen. Als er meerdere datums beschikbaar zijn, klik dan op  om ze te bekijken.

Locatie wijzigen

Klik rechts van je bestaande locatie op WIJZIGEN en voer de plaats van je voorkeur in.

Tip: om te zien waar een specifieke artiest optreedt, ga je naar zijn of haar Artiestenprofiel en klik je op CONCERTEN

Crowdsurfen is niet verplicht!

1. Tik opBladeren .
  2. Tik op Concerten.

Tik voor meer informatie of om kaarten te kopen op het concert waarin je geïnteresseerd bent.

Locatie wijzigen

Tik bovenaan de pagina Concerten op LOCATIE WIJZIGEN en voer je gewenste plaats in.

Tip: om te zien waar een specifieke artiest optreedt, ga je naar zijn of haar Artiestenprofiel. Scrol omlaag naar Op tournee en tik op Meer concerten bekijken

Crowdsurfen is niet verplicht!

Voor het laatst bijgewerkt op 17 april, 2018