Opzeggen

Zeg je Premium-abonnement op wanneer je maar wilt via je accountpagina.

1. Log in op spotify.com/account
  2. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN.
  3. Scrol naar Spotify Free en klik op PREMIUM OPZEGGEN.

Je behoudt premium tot je volgende factuurdatum, en daarna wordt je account overgezet op Free.

Je behoudt je playlists en opgeslagen muziek met een gratis account Je kunt ook nog altijd inloggen en met advertenties afspelen.

Let op: je kunt ook opzeggen door  dit formulier in te vullen en naar Spotify te sturen.

Geen optie om van abonnement te veranderen?

Dit betekent dat je abonnement is geassocieerd met een partnerbedrijf (bijv. je mobiele of internetaanbieder).
Als je wilt opzeggen, zoek je de bijbehorende contactlink op je accountpagina onder Betaling.

Als je via iTunes afspeelt, bekijk dan de stappen om op te zeggen van Apple.

Account van Spotify Free?

Dit betekent dat er geen Premium-abonnement is om op te zeggen en geen betalingsinformatie op het account.
Als er kosten in rekening worden gebracht, heb je waarschijnlijk een Premium-abonnement op een ander account. Probeer uit te loggen en log opnieuw in met andere gegevens.

Voor het laatst bijgewerkt op: 8 februari, 2021