Spotify en Facebook

Met Spotify en Facebook kun je je Facebook-vrienden eenvoudig vinden en volgen op Spotify.

Maak een Spotify-account via Facebook of verbind een bestaand account met de onderstaande stappen.

Aan de slag

Kies hieronder je apparaat om je Spotify-account te verbinden met Facebook:

1. Klik in de rechterbovenhoek op  > Instellingen.
  2. Scrol onder Sociaalomlaag naar FACEBOOKen klik op VERBINDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je inloggegevens voor Facebook in en klik op Inloggen.

De verbinding verbreken

Klik in hetzelfde scherm op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN

Opmerking: Als je je account hebt aangemaakt via Facebook, kun je de verbinding niet verbreken. Ga naar Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken voor meer informatie.

1. Tik op .
  2. Tik op .
  3. Selecteer Sociaal.
  4. Tik onder FACEBOOKop Verbinding maken met Facebook…
  5. Voer je inloggegevens voor Facebook in en tik op Inloggen.

De verbinding verbreken

Dit kan alleen via de desktopapp. Open de app op een computer en ga als volgt te werk:

1. Klik in de rechterbovenhoek op  > Instellingen.
  2. Scrol onder Sociaalomlaag naar FACEBOOKen klik op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.
  1. Tik op .
  2. Selecteer Sociaal.
  3. Tik onder FACEBOOKop Verbinding maken met Facebook…
  4. Voer je inloggegevens voor Facebook in en tik op Inloggen.

De verbinding verbreken

Dit kan alleen via de desktopapp. Open de app op een computer en ga als volgt te werk:

1. Klik in de rechterbovenhoek op  > Instellingen.
  2. Scrol onder Sociaalomlaag naar FACEBOOKen klik op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.
  1. Tik op .
  2. Tik op .
  3. Tik onder Sociaalop Verbinden met Facebook.
  4. Voer je inloggegevens voor Facebookin en tik op Inloggen.

De verbinding verbreken

Dit kan alleen via de desktopapp. Open de app op een computer en ga als volgt te werk:

1. Klik in de rechterbovenhoek op  > Instellingen.
  2. Scrol onder Sociaalomlaag naar FACEBOOKen klik op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.

Werkt dit niet?

Mogelijk heb je je Facebook al verbonden met een ander Spotify-account.

Bekijk onze gids om andere accounts te vinden.

Ik heb per ongeluk het verkeerde Facebook-account verbonden

Geen zorgen! Volg de onderstaande stappen op een computer:

1. Open de Spotify-desktopapp.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op  > Instellingen.
  3. Klik onder Sociaal op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.
  4. Klik op VERBINDEN MET FACEBOOK.
  5. Voer de juiste Facebook-gegevens in en klik op Inloggen.

Opmerking: Het kan tot 24 uur duren voordat de veranderingen zichtbaar worden.