Inloggegevens vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen.

Als je je e-mailadres/gebruikersnaam bent vergeten, ga je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en voer je e-mailadressen in die mogelijk aan je account zijn gekoppeld. Als je het juiste e-mailadres hebt ingevuld, zie je een bericht dat er een e-mail is verstuurd waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Opmerking: er zijn verschillende manieren om je aan te melden, bijvoorbeeld met je e-mailadres, telefoonnummer, Facebook-profiel of Apple-account. Probeer hiermee in te loggen om je account te vinden.

Wachtwoord opnieuw instellen

Voor het laatst bijgewerkt op: 26 november, 2020