Hulp bij inloggen met Facebook

Als je verbindt met Facebook, betekent dat dat je kunt inloggen op Spotify met je Facebook-account.

Je kunt dan ook je naam en profielfoto van Facebook weergeven in de app en gemakkelijk je vrienden vinden op Spotify.

Je Spotify-account verbinden met Facebook

Je kunt Facebook toevoegen als inlogmethode via je accountpagina.

Als je dit hebt gedaan, kun je Facebook gebruiken om in te loggen op je Spotify-account.

Kun je niet inloggen met Facebook?

Creƫer een wachtwoord voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer je e-mailadres van Facebook in
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen

Je hoeft dan niet de Facebook-knop te gebruiken om in te loggen. Voer in plaats daarvan je e-mailadres van Facebook en het nieuwe wachtwoord in.

Een wachtwoord voor Spotify creƫren

Als dat niet lukt, kun je hier terecht voor hulp.

Verbinding met Facebook verbreken

Je kunt de verbinding met Facebook verbreken door deze inlogmethode te verwijderen.

Log in om een inlogmethode te verwijderen