Gebruikersnaam en weergavenaam

Je gebruikersnaam

Je gebruikersnaam is ontworpen om je te identificeren op Spotify, dus je kunt deze niet wijzigen.

Je hoeft je gebruikersnaam niet te gebruiken om in te loggen.Ā Je gebruikt gewoon je e-mailadres en wachtwoord of je logt in met de methode die je gebruikt hebt om je aan te melden, bijv. Facebook, Apple of je telefoonnummer.

Je weergavenaam

Een weergavenaam vervangt de gebruikersnaam waar deze te zien is in je profiel, app en playlists.

Opmerking: je weergavenaam kun je niet gebruiken om in te loggen.

Je weergavenaam wijzigen

Opmerking: je kunt ook verbinden met Facebook om je Facebook-naam weer te geven. Als je een weergavenaam aan Spotify toevoegt, dan wordt deze getoond in plaats van je Facebook-naam.