Spotify har ikke nettilgang

Prøv dette hvis appen din ikke får en internettforbindelse.

Er offline-modus slått på?

Velg enheten din for å finne ut hvordan du skal sjekke.

Tips: Kan du ikke logge på for å sjekke? Når appen er i offline-modus, kan du ikke logge på med Facebook eller Apple. Du kan bruke en e-postadresse og passord i stedet, eller få hjelp på Påloggingshjelp for Facebook eller Påloggingshjelp for Apple.

Hvis offline-modus er av, sjekk for å se om andre apper eller nettsider fungerer på enheten din.

Sjekk andre apper eller nettsider

Hvis andre apper eller nettsider ikke fungerer, er problemet sannsynligvis med internettforbindelsen din.

Sjekk ut disse tingene du kan prøve basert på typen internettforbindelse du har.

Hjelp for Wi-Fi-tilkobling

Forslag til feilsøking

Slik gjør du det

Start Wi-Fi på nytt

Slå av Wi-Fi i enhetens innstillinger. Vent 30 sekunder, og slå den på igjen.

Dette kan gjenopprette en god forbindelse.

Start ruteren på nytt

Hvis du bruker Wi-Fi hjemme, kan du starte ruteren på nytt. Du kan finne hjelp til dette på ruterens støtteside.

Se etter restriksjoner

Noen delte eller offentlige nettverk (f.eks. skoler/kontor) begrenser tilgangen til visse tjenester.

Du kan kontakte IT-avdelingen din for mer informasjon.

Prøv med en annen Wi-Fi eller en datatilkobling

Hvis det fungerer med en annen tilkobling, kan du kontakte tjenesteleverandøren for mer informasjon.

Hjelp for mobil/mobildatatilkobling

Sjekk at du har stor nok datakvote i enhetens innstillinger. Dataleverandøren din kan hjelpe med dette.

Tips: Vi anbefaler å bruke Wi-Fi der det er mulig for å spare datakostnader.

Virket det ikke?

Sjekk brannmuren din (hvis du bruker en) for å se om den har Spotify satt som unntak. Leverandøren av brannmuren din kan hjelpe med dette.

Du kan også prøve trinnene på Kan ikke spille av Spotify.