Betalte podkastabonnementer

Støtt favorittpodkasterne dine og få eksklusivt innhold tilbake ved å abonnere på programmene deres, med Spotify for Podcasters og Spotify.

Se etter Lås på innhold som kun er for abonnenter.

Abonner på en podkast

Merk: Betalte podkast-abonnementer er uavhengige av Spotify Premium‑abonnementer.

1. Gå til programsiden for podkasten.
  2. Finn koblingen for å abonnere i programbeskrivelsen.
  3. Skriv inn informasjonen din og trykk på Abonner.
  4. For å låse opp podkasten og lytte kan du enten:
    • Trykke på Aktiver på Spotify
    • Eller kopiere den private RSS-koblingen og lime den inn i en hvilken som helst podkast-app

Betalingen din fornyes automatisk ved slutten av abonnementsperioden, med mindre du avbryter før fornyelsesdatoen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Spotify for Podcasters-hjelpesenteret.

Avbryt podkastabonnement

Vi inkluderer en kobling for avbrytelse i den månedlige e-posten vår som bekrefter den neste betalingen for podkastabonnementet. Du kan finne koblingen i en e-post vi allerede har sendt deg, eller vent til den neste kommer.

Du kan fortsatt få tilgang til innhold kun for abonnenter frem til neste fornyelsesdato. Da vil det bli låst igjen.