Anbefalinger for sosiale medier i spillelister

Hvis du er i spillelister som inneholder anbefalinger for sosiale medier, vil du se låter som folk i disse spillelistene kan like basert på lytteaktiviteten deres. Anbefalinger for sosiale medier kan vises i spillelister som Blanding og Vennemiks.

Vi kan legge til andre spillelister som inkluderer anbefalinger for sosiale medier.

Folk i disse spillelistene vil kunne se profilbildet og brukernavnet ditt.

Blanding

Blanding er en delt spilleliste som kombinerer musikken du og andre personer i Blanding lytter til.

Den oppdateres daglig med låter basert på all lytteaktiviteten din. Andre personer i blandingen kan legge til vennene sine.

Lag en blanding

Du kan invitere opptil ti venner i en blanding.

Når de har blitt med, finner du blandingen i Spesielt for deg.

Legg venner til en blanding

For: Mobil

1. Trykk på Blanding i spillelistene dine.
  2. Trykk på Legg til venn.
  3. Velg Inviter flere og send det til venner.

Blanding med artister

Lag en blanding med favorittartisten din og se hvordan musikksmaken deres passer sammen.

For å se alle artistene du kan lage en blanding med, og invitasjonskoblingen deres, kan du sjekke ut blogginnlegget vårt.

1. Få artistens invitasjonskobling til Blanding:
    a. fra artistens sosiale medier-konto
    b. i spillelisten Artistens valg på Spotify-profilen deres
  2. Trykk på koblingen. Dette åpner invitasjonen på Spotify-appen.
  3. På appen trykker du på Gå til Blanding.

Del Blanding-historien din

1. Gå til Blanding og trykk på 3 prikker vertikalt (Android)/3 prikker vertikalt(iPhone).
  2. Velg Vis Blanding-historie.
  3. Trykk på Del denne historien.

Forlat en Blanding

1. Gå til Blanding og trykk på 3 prikker vertikalt (Android) / 3 prikker vertikalt (iPhone).
  2. Velg Forlat blandingen Forby.

Vennemiks

Vennemiks er en delt spilleliste som kombinerer musikksmaken din med smaken til venner du er i blanding med en-til-en.

Du kan få vennemiksen din når du er i tre blandinger en-til-en.