Jam

Venner som blir med i en Jam, kan lytte og legge til låter i køen sammen, enten personlig eller virtuelt.

For: Premium er nødvendig for å starte og være vert for en Jam. Brukere med kostnadsfritt abonnement kan bli med og legge til låter i en Jam. Denne funksjonen fungerer også med smarthøyttalere og de fleste Bluetooth-høyttalere.

Start og del en Jam

Bli med og legg til låter i Jam

Alle i en Jam kan kontrollere hva som spilles av på høyttaleren.

1. Trykk på invitasjonskoblingen sendt til deg av vennen din,
    skann QR-koden,
    eller trykk telefonene lett mot hverandre hvis dere er logget på Spotify og Bluetooth er slått på.
  2. Velg mellom å lytte til spor eksternt eller fra samme høyttaler.
    Merk: Du må ha Premium for å kunne lytte eksternt fra skrivebordet.
  3. Trykk på Bli med.
  4. Legg til Spor, eller kom i gang med Spotify-anbefalinger som gir deg beskjed om andre i samme Jam liker låtene.

Legg til eller fjern venner fra en Jam

Slik legger du til noen i en Jam:

Slik fjerner du noen fra en Jam:

Forlat en Jam

1. Trykk på enheten du lytter på.
  2. Velg en annen enhet å spille fra i listen over tilgjengelige enheter.
    Eller trykk på Forlat.
    Husk: Hvis verten forlater en Jam, avsluttes den for alle.

Kontroller volumet i en Jam

Verten for en Jam kan velge om gjester kan kontrollere volumet eller ikke.

Verten kan enten

• kontrollere volumet på økten selv eller
  • dele volumkontrollen med alle deltakerne ved å aktivere den manuelt:
    1. I appen trykker du på enheten du lytter til.
    2. Aktiver La gjester kontrollere volumet.

Delt volumkontroll støttes på:

• Chromecast
  • Amazon Cast

Delt volumkontroll støttes ikke på:

• Bluetooth-enheter
  • Apple AirPlay

Kontroller hva som spilles av, i en Jam

Verten for en Jam kan velge om gjester kan kontrollere hva som spilles av eller ikke.

Når du deaktiverer Tillat at andre kan endre hva som spilles av , kan gjester bare legge til låter i en Jam.

Virker det ikke?

Hvis ​​du ikke kan være vert for en Jam, må du sørge for at

• du har et aktivt Premium-abonnement
  • du kobler til riktig høyttaler fra listen over tilgjengelige enheter

Hvis du ikke kan bli med i en Jam, må du sjekke om

• du har godtatt invitasjonen fra verten for Jam
  • du kobler til riktig høyttaler fra listen over tilgjengelige enheter

Hvis du ikke klarer å kontrollere volumet på høyttaleren i en Jam, kan du sjekke om

• høyttaleren din støtter delt volumkontroll
  • verten har aktivert delt volumkontroll for Jam