Slik kobler du fra tredjepartsskapere

Hvis du vil koble fra Spotify-kontoen din fra en tredjepartsskaper:

1. Gå til siden for sammenkoblede kontoer. Du må være logget på Spotify-kontoen din.
  2. Klikk på Fjern koblingen ved siden av skaperens navn.

Merk: Hvis du kobler fra en skaper eller utgiver, vil du ikke lenger ha tilgang til abonnentinnholdet ditt fra denne skaperen på Spotify.

• Du kan lese mer om noen av skaperne vi samarbeider med på nyhetssiden vår.

Hvis du vil koble kontoene deres sammen igjen, kan du gjøre det ved å gå tilbake til den spesifikke programsiden på Spotify, eller ved å besøke skaperens nettsted.