Defekte eller unøyaktige metadata

Defekt lyd eller unøyaktige metadata

Hvis en låt, podkast eller lydbok på Spotify ikke spilles av som den skal, kan du rapportere det til oss.

Før du sender inn en rapport, ber vi deg følge fremgangsmåten nedenfor for å sørge for at det ikke er et teknisk problem:

1. Sørg for at appen din er oppdatert.
  2. Spill av sporet på en annen enhet eller med nettspilleren vår.
  3. Spill av sporet på en annen wifi- eller dataforbindelse.
  4. Hvis det ikke er et teknisk problem, kan du kontakte oss.

Hvis du er en artist, og låten din, albumet ditt eller artistprofilen din viser feil informasjon, kan plateselskapet eller distributøren hjelpe deg med å løse problemet.

Hvis du er en podkaster, og podkasten din viser feil informasjon, kan lisensgiveren din hjelpe deg med å endre informasjonen. Hvis Spotify er vert for podkasten din, kan du gjøre dette selv.

Hvis du ikke er rettighetshaver, kan du fortsatt kontakte oss for å rapportere feilaktig informasjon du ser på musikk, podkaster eller lydbøker.

Hvis du finner innhold på Spotify som du tror kan bryte plattformreglene våre eller være ulovlig, kan du rapportere det her.