Bekreft e-postadressen

Av sikkerhetsgrunner ber vi deg noen ganger om å bekrefte e-postadressen din.

Trykk på SEND E-POST når appen ber deg om å bekrefte, så sender vi en bekreftelseskobling til e-postadressen som er registrert på Spotify-kontoen din.

Gammel e-postadresse?

Hvis e-postadressen som er registrert på Spotify-kontoen din er gammel, eller du har mistet tilgangen til den, trykker du på Rediger e-postadresse for å oppdatere den.

Fikk du ikke e-posten?

• Sjekk søppelmappen din, eller andre filtrerte mapper (f.eks. Kampanjer)
  • Sjekk innboksen din for eventuelle filtre eller innstillinger som kan skjule eller blokkere e-poster fra @spotify
  • Start appen på nytt, og prøv igjen