Adresse og bekreftelse for Duo-abonnement

Abonnementseieren kan sjekke og endre adressen på Duo-siden sin.

Logg på Duo-siden din

• når de blir med
  • Når eieren endrer adresse
  • hvis vi ikke kan bekrefte informasjonen deres

Merk: Vi sporer ikke posisjonen din. Vi sjekker kun adressen din for å bekrefte.

Er ikke adressen din oppført?

Hvis adressen din ikke automatisk utfylles, skriv inn hele adressen og velg Finn.

Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du velge bygningen, gatenavnet eller et nært offentlig sted eller bygning. Bare ikke bruk noen andres adresse.

Fungerer ikke bekreftelsen?

Hvis vi ikke kan bekrefte informasjonen som er gitt av et invitert medlem, mister vedkommende tilgangen til abonnementet.