Følg vennene dine og administrer følgere

Følg venner for å se hva de lytter til i venneaktivitet, eller administrere hvem som kan følge deg.

Finn brukere du kan følge

Søk Søk etter brukernavn, og velg brukeren du ønsker å følge. Trykk eller klikk på Følg på profilen deres for å få kontakt med vedkommende.

Når du søker, velger du Profiler fra filtrene under søkefeltet for å kun se brukernes profiler.
Merk: Etter at du har skrevet inn Søk på mobil, trykker du på enter for å vise filtrene.

Eller be vennene dine dele en kobling til profilen deres med deg.

Se og administrer følgerne dine

  • Slik ser du hvem som følger deg:

    1. Trykk på profilbildet ditt.
    2. Trykk på Vis profil.
    3. Trykk på Følgere under profilnavnet ditt.

    Slik administrerer du følgerne dine:

    1. Trykk på Tre horisontale prikker (iOS) / 3 vertikale prikker (Android) ved siden av hver følger.
    2. Velg Fjern følger for å fjerne vedkommende fra listen din.
      Merk: Personen kan følge deg igjen.
    3. ELLER velg Blokker for å fjerne og blokkere vedkommende for godt.
  • Slik ser du hvem som følger deg:

    1. Trykk på profilbildet ditt øverst, og velg Profil.
    2. Klikk på Følgere under profilnavnet ditt.

    For å administrere følgerne dine høyreklikker du på én av dem for å følge eller blokkere vedkommende.

Blokker og fjern blokkering av brukere

Du kan blokkere andre fra å se aktiviteten din på Spotify.

Når du blokkerer noen, kan de ikke:

  • følge deg eller spillelistene dine
  • se profilen din eller lytteaktiviteten din

Velg enheten din for å finne ut hvordan du blokkerer eller fjerner blokkering av noen:

    1. Gå til profilen deres og trykk på Tre horisontale prikker (iOS) / 3 vertikale prikker (Android).
    2. Trykk påForby eller blokkerfor å blokkere eller fjerne blokkering.

    Du kan også vise en liste over brukere du har blokkert i innstillingene dine:

    1. Trykk på profilbildet øverst.
    2. Trykk på Innstillinger og personvern Innstillinger.
    3. Trykk på Personvern og sosiale medier
    4. Trykk på Blokkerte brukere under Profilsynlighet.

    Hvis du vil fjerne blokkeringen for noen, trykker du på Fjern blokkering ved siden av brukerens navn.

    1. Gå til profilen deres og klikk påTre horisontale prikker.
    2. Velg Blokker eller Fjern blokkering.

    Merk: Du kan bare fjerne følgere eller få tilgang til listen din over blokkerte personer fra mobilappen.


Var denne artikkelen til hjelp?