Påloggingsmetoder

Se måtene du kan bruke for å logge på kontoen din.

Du kan også administrere de godtatte påloggingsmåtene ved å legge til / fjerne dem fra kontosiden din.

Logg på for å se gjeldende påloggingsmåter

Administrer påloggingsmåter

Gjeldende påloggingsmåter viser alle måtene du kan få tilgang til Spotify-kontoen din på. Du kan bruke alle de viste måtene til å logge på med.

Du kan legge til flere påloggingsmåter for å legge til nye alternativer for pålogging.

Legg til en påloggingsmåte

1. Gå til kontosiden din.
  2. Under Tilgjengelige påloggingsmåter velger du Legg til ved siden av måten du vil aktivere.
    Merk: Hvis du ser en Rediger--knapp ved siden av Tilgjengelige påloggingsmåter, klikker du på den og bekrefter deg selv for å begynne å gjøre endringer.
  3. Bekreft påloggingsdetaljene for den valgte måten. Når den er vellykket, legges den nye måten til i Gjeldende påloggingsmåter.

Merk: Det er ikke mulig å legge til de samme påloggingsdetaljene til flere Spotify-kontoer. Hvis den valgte påloggingsmåten allerede er koblet til en eksisterende konto, kan du prøve en annen måte, eller se Husker ikke påloggingsdetaljer.

Fjern en påloggingsmåte

1. Gå til kontosiden din.
  2. Under Gjeldende påloggingsmåter velger du Fjern ved siden av måten du vil deaktivere.
  3. Velg Ja, fjern for å bekrefte fjerning.