Spotify-mikser

Spotify-mikser er personlige spillelister basert på artister, stemninger, sjangre og tiår du liker. Jo mer du lytter, jo oftere oppdateres miksene.

Miksene inneholder låter du vanligvis lytter til samt anbefalinger vi tror du kommer til å like.

Finn Spotify-mikser

Du finner alle Spotify-miksene dine i Spesielt for deg:

1. Gå til Search Søk.
  2. Under Se gjennom alle velger du Spesielt for deg.
  3. Se mikser i hver kategori ved å sveipe til venstre (på mobil) eller ved å klikke på Vis alle (på PC).

Hva er endret?

Daily Mix-spillelister

Personlige anbefalinger basert på musikksmaken og stemningen din på Spotify

Artistmikser

Personlige anbefalinger som ligner på musikken til en spesifikk artist

Stemningsmikser

Personlige anbefalinger basert på en spesifikk stemning

Mikser fra forskjellige tiår

Personlige anbefalinger fra et spesifikt tiår

Sjangermikser

Personlige anbefalinger i en spesifikk sjanger