Påloggingshjelp for Google

Når du registrerer deg eller kobler til med Google, betyr det at du kan logge på med Google-kontoen din.

Registrer deg med Google

Logg på med Google

Slik kobler du den eksisterende Spotify-kontoen til Google

1. Logg på Spotify-kontoen din slik du vanligvis gjør.
  2. Under Sikkerhet og personvern klikker du på Påloggingsmåter.
  3. Legg til Google i påloggingsmåtene dine.

Får du ikke logget på med Google?

Lag et Spotify-passord slik at du kan logge på med e-postadressen din i stedet.

1. Gå til skjema for tilbakestilling av passord.
  2. Skriv inn e-postadressen din for Google.
  3. Sjekk innboksen din for en e-post fra oss for å tilbakestille passordet ditt.

Dette betyr at du ikke trenger å bruke Google-knappen for å logge på. Du kan skrive inn e-postadressen din for Google og det nye passordet.

Lag et Spotify-passord

Koble fra Google

Du kan koble fra på siden Administrer påloggingsmåter.

Husk: Hvis du registrerte deg med Google, må du konfigurere passordet ditt før du kobler fra.

Hvis dette ikke fungerer, kan du få hjelp her.