Lydkvalitet

Spotify har en rekke alternativer for lydkvalitet som passer til enheten, abonnementet og preferansene dine.

Musikkvalitet

Spotify Free

Spotify Premium

Nettspiller

AAC 128 kbit/s

AAC 256 kbit/s

Skrivebord, mobil og nettbrett

Automatisk: Avhengig av nettverkstilkoblingen din

Lav: Tilsvarer omtrent 24 kbit/s

Normal: Tilsvarer omtrent 96 kbit/s

Høy: Tilsvarer omtrent 160 kbit/s

Automatisk: Avhengig av nettverkstilkoblingen din

Lav: Tilsvarer omtrent 24 kbit/s

Normal: Tilsvarer omtrent 96 kbit/s

Høy: Tilsvarer omtrent 160 kbit/s

Svært høy: Tilsvarer omtrent 320 kbit/s

Podkastkvalitet

Podkastkvalitet tilsvarer omtrent 96 kbit/s på alle enheter bortsett fra nettspilleren der den er 128 kbit/s.

Hvis du endrer lydkvaliteten til lav, vil podkastkvaliteten senkes til omtrent 24 kbit/s på mobil/nettbrett.

Endre lydkvalitet

Skru opp musikkvaliteten for å høre de mer delikate detaljene, eller skru ned for å lagre data.

Merk: Du kan ikke endre lydinnstillinger når du bruker Spotify Connect for å spille av på en annen enhet.