Kan ikke høre Spotify

Her er noen vanlige løsninger for når appen ser ut til å spille, men du ikke kan høre den.

Dette kan du gjøre

Slik gjør du det

Sjekk enhetens lydinnstillinger

Kontroller at riktig lydutgang er valgt i enhetens lyd- eller voluminnstillinger, f.eks. den bærbare datamaskinens høyttalere.

På mobil kan det være forskjellige innstillinger for forskjellige lyder, f.eks. media eller telefonsamtaler. Husk på å justere volumet for media.

Sjekk enhetens støtteside for å få hjelp med lyd- eller voluminnstillingene.

Sjekk at enhetens lyd fungerer

Test dette ved å spille av lyd fra et annet sted enn Spotify.
Hvis du oppdager problemer, kan produsenten av enheten hjelpe deg.

For datamaskiner kan det være verdt å sjekke maskinvare eller programvare for lydkort.

Sjekk at du ikke spiller på en annen enhet

Det kan hende du sender lyden et annet sted, for eksempel med Spotify Connect, Bluetooth eller en annen trådløs tilkoblingsmetode.