De Spotify Community

De Spotify-community is een plaats waar duizenden Spotify-gebruikers hulp krijgen en bieden. In de community kun je het volgende doen:

• Hulp vinden in bestaande threads of een vraag plaatsen.
  • Nieuwe tips en trucs lezen.
  • Ideeën voorstellen voor het verbeteren van de app of je mening geven over bestaande ideeën.
  • Praten over muziek en je afspeellijsten delen.

Als je lid wilt worden klik of tik je rechtsboven op de startpagina van de community op Inloggen om je te registreren met je Spotify-account.

Als je nieuw bent in de community, bekijk dan onze Gids voor community-newbies voor advies over hoe je aan de slag kunt gaan, waar je bepaalde zaken kunt vinden, waar je op moet letten, richtlijnen voor de community en meer.

Word een Rock Star met de Spotify-community

Als je alles over Spotify weet, deel je kennis dan! Het Rock Star-programma van Spotify werft ervaren gebruikers om te helpen op de communityforums of op Twitter, om punten te verdienen en beloningen te krijgen.

Een aantal van de beloningen die Stars kunnen verdienen, zijn:

• Spotify Premium.
  • Spullen als T-shirts, hoodies, pennen, stickers, koptelefoons en veel meer.
  • Telefoongesprekken met personeel.
  • Volledig vergoede reizen naar het hoofdkantoor van Spotify.

Meld je aan om een Rock Star te worden

1. Maak een account in de Spotify-community.
  2. Help anderen door berichten te plaatsen in Helpforums en/of Muziekforums.
  3. Vul dit interesseformulier in.
  4. Ga door met het helpen van anderen in de help- en muziekforums van de community.
  5. Diegenen die anderen op een hoog niveau blijven helpen en slagen voor onze Rock Star-toetsing, krijgen een hogere rang. Ze worden eerst Rising Star en uiteindelijk een van onze befaamde Rock Stars.
Voor het laatst bijgewerkt op 12 maart, 2018