Alexa

Voor: Premium

Gebruik spraakbediening om jouw muziek te bedienen met Amazon Alexa!

Aan de slag

Download gewoon de Alexa-app, open deze en voer de volgende stappen uit:

1. Selecteer Instellingen, dan Muziek en media.
  2. Selecteer Spotify, vervolgens Koppel account aan Alexa.
  3. Voer je Spotify-accountgegevens in.
  4. Vraag Alexa om iets te spelen ("Alexa, speel Ontdek Wekelijks"). Ontdek de Amazon-helpsite voor ondersteunde talen

Spotify is nu de standaardmuziekspeler voor Alexa, dus het is niet nodig om "op Spotify" op te geven met je spraakopdrachten.

Ondersteunde apparaten

Amazon Echo, Amazon Echo Dot, Amazon Tap, Amazon Fire TV Cube en alle Sonos-spelers.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de Amazon-helpsite.

Bekijk andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp met je Spotify-account en -abonnementoffline luisteren, of als je geen muziek af kunt spelen