Bluetooth

(!EXTERNAL}Ga voor draadloos. Met Bluetooth kun je Spotify draadloos afspelen op andere apparaten, zoals luidsprekers, hoofdtelefoons en zelfs je autoradio.

Dit heb je nodig:

• De Spotify-app op een telefoon, tablet of computer met Bluetooth-ondersteuning,
  • Een audioapparaat met Bluetooth-ondersteuning, zoals een luidspreker, autoradio, smartwatch, hoofdtelefoon, etc.

Aan de slag

Let op: sluit Spotify af terwijl de verbinding tot stand wordt gebracht.

1. Schakel op beide apparaten Bluetooth in.
  2. Koppel de apparaten. Raadpleeg de gebruikshandleiding van je apparaat voor stapsgewijze instructies.
  3. Open Spotify en afspelen maar. Het geluid komt nu uit het apparaat dat je hebt gekozen.

Hulp nodig?

Als je Bluetooth-verbinding niet werkt, controleer dan het volgende:

• De apparaten zijn binnen bereik. Zorg dat je apparaten zich binnen een meter van elkaar bevinden.
  • Beide apparaten zijn voldoende opgeladen of hebben stroom.
  • Je hebt het juiste apparaat gekoppeld. Je moet mogelijk andere apparaten ontkoppelen.
  • Je hebt het maximum aantal apparaten bereikt, dat je tegelijk kunt koppelen.
  • Het delen van media via de verbinding is toegestaan. Zoek deze optie in de Bluetooth-instellingen van je telefoon, tablet of computer.
  • Mogelijk moet je het apparaat dat je wilt koppelen, als standaardapparaat instellen voor je telefoon, tablet of computer. Zoek deze optie in de Bluetooth-instellingen.

Werkt het nog steeds niet?

Probeer je apparaten opnieuw te koppelen:

1. Schakel je Bluetooth-audioapparaat uit.
  2. Verwijder de gegevens van je Bluetooth-apparaat via de Bluetooth-instellingen van je telefoon, tablet of computer. Deze instelling wordt vaak Vergeten genoemd.
  3. Schakel op beide apparaten Bluetooth uit en weer in.
  4. Maak opnieuw verbinding. Raadpleeg de gebruikshandleiding van je apparaat voor specifieke instructies.

Ga voor meer hulp bij het verbinden van luidsprekers en autoradio's naar: