Land- of regio-instellingen

Het land of de regio van je Spotify-account is gebaseerd op waar je was toen je je aanmeldde.

Je kunt het wijzigen, maar dat is misschien niet nodig als je Premium hebt.

Heb je Premium?

Je kunt overal naartoe reizen zonder je accountinstellingen te wijzigen.

Als je toch je land of regio wilt wijzigen, dan moet je je betaalmethode bijwerken naar een methode die daar is goedgekeurd:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik onder Account naast je betalingsmethode op Bijwerken.
  3. Voer een nieuwe betalingsmethode in die is uitgegeven in je nieuwe land.

De wijzigingen gaan in vanaf je volgende betaaldatum.

Heb je geen Premium?

Je kunt Spotify in een ander land of andere regio tot maximaal 14 dagen gebruiken.

Als je het langer dan 14 dagen wilt gebruiken, dan moet je de accountinstellingen wijzigen:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN.
  3. Scrol omlaag naar Land of regio en selecteer je nieuwe locatie in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: het nieuwe land of de nieuwe regio wordt alleen weergegeven als je daar ook daadwerkelijk bent.
  4. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Opmerking: als je je account hebt aangemaakt met Facebook of Apple, moet je je land- of regio-instellingen ook bij deze diensten wijzigen.