Songteksten bekijken

Je kunt sommige songteksten plus het verhaal achter het nummer verkrijgen met Spotify en Genius

Opmerking: momenteel alleen beschikbaar in het Engels, bij bepaalde nummers en playlists.

Je kunt sommige songteksten zien terwijl ze worden gezongen (of gerapt of geschreeuwd) en informatie over het nummer krijgen, zoals de inspiratie erachter en interessante feitjes.

1. Begin met het afspelen van muziek.
  2. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm.
    Opmerking: tik op de tablet op de albumhoes in het menu aan de zijkant.
  3. Scrol omlaag om de songtekst en het verhaal van het nummer te bekijken!

Opmerking: als je dit niet ziet, is deze informatie niet beschikbaar voor het nummer. Er worden elke dag nieuwe songteksten en verhalen toegevoegd aan Genius, dus misschien verandert dit in de toekomst.

Voor het laatst bijgewerkt op: 27 augustus, 2020