Administrer Spotify-kontoen din på en enkel måte

Personopplysninger, betaling og personvern samlet på ett sted.

Tastatursnarveier

Tastatursnarveier gjør bruken av Spotify enda enklere.

1. Åpne Spotify-appen eller nettspilleren på skrivebordet.
  2. Trykk samtidig på én av disse tastekombinasjonene på tastaturet:
  • Mac:Command-Mac-ButtonBackslash button ; Command-Mac-ButtonQuestion-Mark-Button ; Shift buttonBackslash button ; Shift buttonQuestion-Mark-Button
  • Windows: Ctrl-Windows buttonBackslash button ; Ctrl-Windows buttonQuestion-Mark-Button ; Shift buttonBackslash button ; Shift buttonQuestion-Mark-Button

Du ser nå en liste over alle tastatursnarveier.