Samsung Smart TV

Opmerking: Omdat we de Spotify-ervaring willen verbeteren, verwijderen we de app uit het besturingssysteem Legacy van Samsung op enkele apparaten uit 2015 en daarvoor. Bekijk dit voor meer informatie en andere manieren om naar je tv te streamen.

Muziek voor het grote scherm!

Wil je Spotify gebruiken op je tv? Dat kan met de Spotify-app op Samsung Smart TV's.

De Spotify-app op Samsung Smart TV biedt een unieke luisterervaring. Voor meer informatie zoek je hieronder het jaar en besturingssysteem van je Samsung Smart TV.

Samsung Smart TV: modellen van 2012-2014 (met het Orsay-besturingssysteem)

Als je Samsung Smart TV is gemaakt tussen 2012 en 2014 en werkt met het Orsay-besturingssysteem, kunnen Premium-abonnees:

• Nummers, albums en artiesten zoeken.
  • Door nieuwe releases, topnummers en topalbums bladeren.
  • Door de afspeellijsten van je vrienden bladeren en naar die van jezelf luisteren.
  • Nummers toevoegen aan afspeellijsten.
  • Pagina's van artiesten bekijken.

Opmerking: Als je een oudere Smart TV hebt, controleer dan het downloadgedeelte op de Smart TV om te zien welke applicaties beschikbaar zijn.

Ga voor meer informatie, waaronder details over het downloaden en installeren van apps op je Samsung Smart TV, naar de ondersteuningspagina van Samsung.

Samsung Smart TV: modellen van 2015-nu (met het besturingssysteem Tizen)

Tizen voor Samsung Smart TV's is een besturingssysteem dat is ontworpen voor de nieuwe generatie van applicaties voor Smart TV's van Samsung. Met Tizen kun je Spotify gebruiken op een hoger niveau.

Als je Samsung Smart TV werd geproduceerd in 2015 of later en deze op een Tizen-besturingssysteem (versie 2.3 en hoger) draait, kunnen luisteraars:

• Gebruikmaken van on-demand opnieuw afspelen, voor zowel Premium- als Free-luisteraars.
  • Een nieuw en verbeterd gedeelte Bladeren gebruiken.
  • De gehele Spotify-catalogus doorzoeken.
  • Voorbeelden van inhoud bekijken.
  • Hun muziek beheren en op afstand aanmelden met Spotify Connect.
  • Een geoptimaliseerde 'groot scherm'-interface gebruiken met prachtige illustraties.

Ga voor meer informatie, waaronder details over het downloaden en installeren van apps die Tizen gebruiken, naar de Tizen Store-website

Opmerking: Spotify wordt momenteel niet ondersteund op J-serie Samsung Smart TV-modellen, inclusief die met het besturingssysteem Tizen.